Overzicht vieringen

Zondagsvieringen:

om 9.30 uur een Nederlandse H. Mis.

om 11.00 uur is er een Latijnse Hoogmis.

(tijdens de H. Mis van 9.30 uur is er crèche en kinderwoorddienst)

Familiezondag 24 november 9.30 uur H.Mis en aanvullend ontmoeting en potluck lunch (tot 13.00 uur)

Wekelijkse vieringen:

maandag, woensdag en vrijdag om 9.00 uur in de Mariakapel

zaterdag om 12.00 uur in de Mariakapel

Iedere laatste maandag van de maand is er een viering in het Reinaldahuis.

Misboekjes
Er liggen Laus Deo zangbundels waarin ook de vaste gebeden in genoemd worden. Voor de verschillende speciale zon- en feestdagen zijn er aparte boekjes beschikbaar. Deze liggen voor u gereed achter in de kerk.

Voor Kerstmis, Pasen en Pinksteren en de dagen daaromheen zijn aparte boekjes beschikbaar. Ook voor de bijzondere gelegenheden zoals Eerste Heilige Communie, huwelijksviering en uitvaart zijn er eigen tekstboekjes beschikbaar.

Collecte
Tijdens de H. Mis is er gelegenheid tot een vrijwillige bijdrage u kunt ook digitaal geven met de GIVT app.

Misintenties
Misintenties voor beide kerken kunt opgeven bij het Parochiesecretariaat. Zie contact.

Kaarsengeld
De volgende prijzen gelden voor de devotiekaarsen:
Grote kaarsen € 1.00
Middelgrote kaarsen € 0.50
Kleine kaarsen € 0,25
Deze prijzen worden ook bij de offerblokken aangegeven.

Vieringen in het Reinaldahuis

Op de laatste maandag van de maand is er een viering in het Reinaldahuis. U bent welkom om 14.00 uur ’s middags op de 5e etage in de huiskamer.