Aankomende vieringen

Elke zondag om 9.30 uur en 10.45 uur is er een H. Mis.

(tijdens de H. Mis van 9.30 uur is er crèche en kinderwoorddienst)

Voor de H. Mis door de week,  zie hieronder  voor de details van de komende vieringen.

Iedere laatste maandag van de maand is er een viering in het Reinaldahuis.

Misboekjes
Er liggen Laus Deo zoangbundels waarin ook de vaste gebeden in genoemd worden. Voor de verschillende speciale zon- en feestdagen zijn er aparte boekjes beschikbaar. Deze liggen voor u gereed achter in de kerk.
Voor Kerstmis, Pasen en Pinksteren en de dagen daaromheen zijn aparte boekjes beschikbaar. Ook voor de bijzondere gelegenheden zoals Eerste Heilige Communie, huwelijksviering en uitvaart zijn er eigen tekstboekjes beschikbaar.

Tijdens de H. Mis is er gelegenheid tot een vrijwillige bijdrage.

Misintenties
Misintenties voor beide kerken kunt opgeven bij het Parochiesecretariaat. Zie contact.

Kaarsengeld
De volgende prijzen gelden voor de devotiekaarsen:
Grote kaarsen € 1.00
Middelgrote kaarsen € 0.50
Kleine kaarsen € 0,25
Deze prijzen worden ook bij de offerblokken aangegeven.

Vieringen in het Reinaldahuis

Op de laatste maandag van de maand is er een viering in het Reinaldahuis. U bent welkom om 2 uur ’s middags op de 5e etage in de huiskamer.

De komende vieringen zijn op:

• 30 april, 14:00 uur
  • 28 mei, 14:00 uur