Aankomende vieringen

Tijdens de H. Mis van 9.30 uur is er crèche en kinderwoorddienst.

Iedere laatste maandag van de maand is er een viering in het Reinaldahuis. Zie onderaan voor de komende vieringen.

Misboekjes
Er liggen Laus Deo zoangbundels waarin ook de vaste gebeden in genoemd worden. Voor de verschillende speciale zon- en feestdagen zijn er aparte boekjes beschikbaar. Deze liggen voor u gereed achter in de kerk.
Voor Kerstmis, Pasen en Pinksteren en de dagen daaromheen zijn aparte boekjes beschikbaar. Ook voor de bijzondere gelegenheden zoals Eerste Heilige Communie, huwelijksviering en uitvaart zijn er eigen tekstboekjes beschikbaar.

Tijdens de H. Mis is er gelegenheid tot een vrijwillige bijdrage.

Misintenties
Misintenties voor beide kerken kunt opgeven bij het Parochiesecretariaat. Zie contact.

Kaarsengeld
De volgende prijzen gelden voor de devotiekaarsen:
Grote kaarsen € 1.00
Middelgrote kaarsen € 0.50
Kleine kaarsen € 0,25
Deze prijzen worden ook bij de offerblokken aangegeven.

Vieringen in het Reinaldahuis

Op de laatste maandag van de maand is er een viering in het Reinaldahuis. U bent welkom om 2 uur ’s middags op de 5e etage in de huiskamer.

De komende vieringen zijn op:

• 30 april, 14:00 uur
  • 28 mei, 14:00 uur