Nog geen reacties

Lifeteen Outdoor en Meidenavond een succes!

Op vrijdag 23 juni is na lange tijd Lifeteen Outdoor en de meidenavond weer georganiseerd. Het zijn vaste onderdelen van Lifeteen, die afgelopen jaar niet haalbaar waren om te organiseren. We zijn blij dat we nu weer een manier hebben gevonden om dit op te nemen in ons programma. Outdoor is voor de jongens en de meidenavond speciaal voor de meiden. Beiden hebben als doel om nieuwe vrienden te maken en elkaar beter te leren kennen.

Met de jongens zijn we gaan karten. Na een goede portie friet en lekkere hamburgers trapten we met 15 jongens het gaspedaal even goed in op de kartbaan in Halfweg. Begeleider Joost was de snelste van de groep en stond zelfs in de top 25 van de dag. Jasper was de snelste tiener. Hij was de baan van 552 meter rond in 44,67 seconden.

De meiden hebben een gezellige avond gehad met zijn achten in het Josephhuis. Met nagellak, maskertjes en heel veel lekkers ging de tijd veel te snel. Wat de meiden betreft; zeker voor herhaling vatbaar! Ze vonden het zo leuk dat ze ook bijna allemaal naar de LifeNight van de zondag daarop zijn gekomen.

In september zal er weer een nieuwe Lifeteen Outdoor en meidenavond worden georganiseerd. De datums daarvan worden na de zomer-vakantie bekend gemaakt tijdens de eerste LifeNight!

Reacties zijn gesloten.