19 maart maandag

Opening van het jubileum jaar met een feestelijke Eucharistieviering ter ere van Sint Joseph om 19.00 uur na de mis feestelijke koffie en thee in het Josephhuis

7 april zaterdag

Rondleiding in de St. Josephkerk om 13.00 uur Opgave rondleiding via het secretariaat@josephkerk-haarlem.nl (de activiteit gaat door bij min. aantal deelnemers 6, max. aantal deelnemers 15)

8 april zondag

Presentatie concert om 15.30 uur in de Josephkerk

Orgelconcert door de nieuwe organist Erik-Jan Eradus. Gratis toegang, vrijwillige deurcollecte.

21 april zaterdag

Rondleiding in de omgeving van de St. Josephkerk om 13.00 uur Opgave rondleiding via het secretariaat@josephkerk-haarlem.nl (de activiteit gaat door bij min. aantal deelnemers 6, max. aantal deelnemers 15)

24 april dinsdag

Filmavond om 19.30 uur voor jongeren met de film “The Mission” (16+) over jezuïetenmissies in Zuid-Amerika. De film won een Gouden Palm op het festival van Cannes. Met in de hoofdrollen o.a. Robert De Niro en Jeromy Irons. Na afloop van de film  napraten onder het genot van een drankje, zaal open om 19.15 uur in het Josephhuis.  Toegang gratis. Graag opgave via Lifeteen of via het secretariaat@josephkerk-haarlem.nl

5 mei zaterdag

6 mei zondag

Maria Concert om 15.30 uur in de Josephkerk door Astrid Lammers – sopraan en Erik-Jan Eradus – orgel. Gratis toegang, vrijwillige deurcollecte.

16 mei woensdag

XLT aanbidding en worship om 19.30 uur in de Josephkerk

19 mei zaterdag

29 mei dinsdag

Lezing “Waarom Maria eren?”door hulpbisschop Mgr. J. Hendriks om 20.15 uur in het Josephhuis- Jansstraat 41 (20.00 uur Josephhuis open) Voorafgaand is er een H. Mis om 19.00 uur in de Mariakapel opgave voor de lezing via het secretariaat@josephkerk-haarlem.nl

1 juni vrijdag

Orgelconcert door Rien Donkersloot om 20.15 uur in de St. Josephkerk. Gratis toegang, vrijwillige deurcollecte

2 juni zaterdag

10 juni zondag

Feestelijke H. Mis ter ere van Maria van Haarlem en het herdenken van de inwijding van de St. Josephkerk in 1843 om 10.00 uur met Maria processie over het Begijnhof. Hierna een feestelijke lunch en speciaal programma voor parochianen, vrijwilligers en vrienden van de St. Josephkerk. Einde rond 16.30 uur.

16 juni zaterdag

29 juni vrijdag

Lezing door Antoine Bodar. Thema ‘St. Joseph in verbondenheid met deze tijd’om 20.15 uur in het Josephhuis (20.00 uur zaal open) Voorafgaand is er een H. Mis om 19.00 uur in de Mariakapel opgave voor de lezing via het secretariaat@josephkerk-haarlem.nl

Rond eind augustus begin september vindt u hier nieuwe activiteiten. o.a. speciale activiteiten en openstelling van de kerk op 8 en 9 september tijdens de open monumentendagen en 28 september een lezing door Prof. van der Vliet over St. Joseph in de koptische literatuur.