Jongeren houden sponsoractie in parochies van Haarlem en omstreken

Onlangs zijn de parochies in Haarlem en omstreken gaan samenwerken. Ook wij als tiener- en jongerengroep willen graag wat betekenen voor de parochies in deze samenwerking.

Elke tweede zaterdag van de maand komen de tieners van Life Teen en de jongeren van Lighthouse samen om gevormd te worden in geloof. Gedurende het tiener- en jongerenprogramma is er voor jong en oud aanbidding in de kapel met mogelijkheid tot het ontvangen van het sacrament van de biecht. Life Teen en Lighthouse is dé plek in Haarlem om met vrienden samen te komen en jouw vragen te stellen over het geloof, de kerk, God en het leven.

In de periode van 21 oktober tot en met 9 december organiseren de jongeren van Life Teen en Lighthouse in de verschillende kerken van de samenwerkende parochies een sponsoractie voor de eigen tiener- en jongerengroep en de jongeren die uit onze parochies meegaan naar de Wereldjongerendagen (WJD) in Panama. Een reis rondom de ontmoeting van jongeren uit de hele wereld en de Paus in het licht van het geloof. Zij verkopen speciaal bier, noveenkaarsen, brownies met een kleine marge om zo geld te werven voor het jongerenwerk. Spreek ons aan met uw vragen over Life Teen, Lighthouse en de WJD en geef vooral een financiële bijdrage om deze programma’s te kunnen blijven organiseren voor jou, uw jongeren, kinderen en/of kleinkinderen in en om Haarlem.

Datums:
21 okt. 11:00 uur Overveen
28 okt. 09:30/10:45 uur St Josepkerk
11 nov. 10:00 uur Kathedraal
18 nov. 9.30 uur Zandvoort
9 dec. 10:00 uur Schalkwijk

Heeft u vragen over Life Teen, Lighthouse, de WJD of deze sponsoractie, stuur dan een mail naar matthijs@lifeteen-haarlem.nl

Wilt u een gift geven of iets na laten aan het RK jongerenwerk. Dit kan via onderstaande gegevens.

IBAN nummer: NL15INGB0000114501 o.v.v. “Gift LifeTeen Haarlem”