Aanmelden voor Assisi verlengd tot 1 maart

Activiteit details

  • maandag | 30 april 2018 aan zondag | 6 mei 2018
  • De hele dag

Van 30 april t/m 6 mei 2018 vertrekken we met het bisdom richting Assisi! Speciaal voor jongeren worden er, naast het algemene programma, speciale activiteiten in Assisi georganiseerd. Het jongerenprogramma (18-30 jaar) is nu in grote lijnen bekend. Het programma bestaat voor een groot deel uit avondactiviteiten en 1x een keuzeprogramma in de middag. Overdag neem je doorgaans deel aan het algemeen programma.

Tieners (12 t/m 17) kunnen deelnemen aan een speciaal programma waarbij ze de gehele week gezamenlijk door de stad en omgeving trekken, aan sport en spel doen, muziek maken, gaan raften, zwemmen en nog veel meer meemaken. Tegelijkertijd leren ze meer over Franciscus, Assisi en ons Katholieke geloof.

Er worden gezellige muziekavonden met een BBQ georganiseerd; een verdiepingsavond over Franciscus, een bijzondere gebedsavond en nog veel meer. De tieners en jongeren verblijven op een camping. De tieners worden ondergebracht in groepstenten, De jongeren in mobile homes en chalets. Tenten hoeven niet te worden meegenomen.

Meld je aan op de website van VNB en ga mee. Meer info vind je op www.jongekerk.nl.