Schoenendoosactie 2017

Ook dit jaar doet de crèche en kinderwoorddienst van de St. Josephkerk weer mee aan deze fantastische actie.

Maar wat is de Schoenendoosactie?
Kinderen en/of volwassenen versieren en vullen een schoenendoos met onder andere schoolspullen, hygiëne producten, speelgoed en een knuffel (geen etenswaren of snoep en natuurlijk geen oude rommel of oorlogsspeelgoed). Actie4Kids zorgt ervoor dat de schoenendozen rond kerk uitgedeeld worden aan kinderen in de allerarmste landen. Als de autoriteiten het toestaan, wordt er bij elke doos een evangelieboekje gedaan. Zo brengen we het grootste cadeau ooit: de boodschap van Jezus Christus, Gods Zoon.

Zo wordt een simpele schoenendoos een onvergetelijk cadeau!

Om de dozen op de juiste plaats te krijgen worden kosten gemaakt, deze zijn € 5,00 per doos. Via een machtigingsformulier of contant geld in de bijgeleverde enveloppe kan dit betaald worden.
Stop de enveloppe niet in de doos, maar leg die op de doos!

Wanneer moeten de dozen af zijn en ingeleverd worden?
Op zondag 5 november (tijdens de Gezinsmis van 9:30 uur) kunnen de gevulde en versierde schoenendozen voor het altaar gelegd worden. Wij zorgen ervoor dat de schoenendozen bij het centraal inleverpunt terecht komen.

Meer praktische informatie over deze actie is te lezen in de folder of op www.actie4kids.nl op deze site staan ook filmpjes van het uitdelen van de dozen, zeker de moeite waard om te kijken met uw kind(eren).