Nieuwe website gelanceerd!

Vorige maand is onze nieuwe website in de lucht gegaan. In deze tijd is digitale communicatie steeds belangrijker geworden. Om onze kerken en geloofsgemeenschap aan de wereld kenbaar te maken is een goede website onontbeerlijk geworden. We raadplegen Google inmiddels vaker dan een encyclopedie. We laten ons dagelijks informeren door het internet te raadplegen met behulp van een laptop, tablet of een smartphone.

Omdat internet zulk een prominente plaats opeist in onze tijd, hebben wij besloten om onze website aan te passen, om onze geloofsgemeenschap én onze gevarieerde liturgische aanbod op het wereldwijde web goed te presenteren.

We hebben onze teksten verkort en onze interface vernieuwd, zodat bezoekers in een korte tijd geïnformeerd kunnen worden over onze kerken en onze activiteiten en liturgie. Ook willen wij bezoekers uit het buitenland en expats informeren over mistijden en liturgie door het plaatsen van een Engelse, Franse en Duitse tekst.

Wij willen onze dank uitspreken naar David van Diepen, die geheel kosteloos onze nieuwe website heeft gebouwd.

U mag ons laten weten wat u van de vernieuwde website vindt door een e-mail te sturen naar: website@josephkerk-haarlem.nl